auditointien power bi -raportointi

Yritykset, jotka osaavat tehokkaasti hyödyntää ja analysoida mittavia tietomääriä, saavuttavat merkittävää kilpailuetua. Asiakkaamme löysi Falcony-alustan ihanteelliseksi työkaluksi sisäisten ja ulkoisten auditointien raportointiin. Kerätyn tiedon täyden potentiaalin hyödyntämiseksi he valitsivat Power BI:n sen tehokkaan raportointiominaisuuksien ja manuaalisten prosessien automatisoinnin vuoksi. Tämä referenssi osoittaa, miten laadukkaiden alustojen ja BI-ratkaisuiden avulla voidaan luoda merkittävää lisäarvoa.

Falcony-integraatio ja Power BI

Power BI:n ja Falconyn saumaton integraatio tarjosi tehokkaan ratkaisun, joka hyödynsi jo olemassa olevaa Falcony-dataa. Datamallia täydennettiin myös muilla tietolähteillä.

auditointien analytiikka

Kattava näkymä sisäisten ja ulkoisten auditointien tuloksista kategorioittain. Raportissa esitetään keskeiset mittarit, kuten auditointien määrät, ajankohdat ja pisteytys.

Vaivatonta tiedonkeruuta falconyn avulla

Falcony tarjosi tehokkaan tavan kerätä tietoa sisäisistä ja ulkoisista auditoinneista. Joustava räätälöintimahdollisuus varmisti, että kerätty tieto vastasi täysin asiakkaan tarpeita. Falconyn avulla asiakas loi myös tietovaraston, jota hyödynnettiin myöhemmin Power BI -raportoinnin luomiseen.

Uusia oivalluksia Power BI -raportoinnin avulla

Power BI:n avulla data muunnettiin helposti ymmärrettäviksi oivalluksiksi. Asiakkaalle luotiin visuaalisesti miellyttävä ja interaktiivinen työkalu, joka oli täysin räätälöity heidän tarpeidensa mukaiseksi. Yhdistämällä Power BI Falconyn tietolähteeseen asiakas sai reaaliaikaisen tiedon raportoiduista auditoinneista. Tämän ansiosta he pystyvät analysoimaan trendejä, seuraamaan KPI-mittareitaan ja tunnistamaan vaadittavia toimenpiteitä.

Falconyn ja Power BI:n tehokkaan integraation ansiosta asiakkaamme sai kattavan kuvan sisäisistä ja ulkoisista auditoinneistaan. Henkilöstön “hands-on” koulutus varmisti työkalun tehokkaan käytön.

Ratkaisuja luomassa muutosta

Autamme hyödyntämään Power BI:n ja tiedonkeruujärjestelmien mahdollisuudet luomalla työkalun juuri teidän tarpeisiinne.

Ymmärrä mitä verkostossasi tapahtuu ja ota yhteyttä!

JOHDA TEHOKAAMMIN POWER BI:N AVULLA. OTA YHTEYTTÄ JA JUTELLAAN!

Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Contact Form
Scroll to Top