Opi & Inspiroidu

Business intelligence -artikkelit

Värikkäitä Power BI-visualisointeja piirrettynä.

Power BI vs. Alustakohtaiset BI-Ratkaisut

Yhä useammat organisaatiot ovat siirtyneet käyttämään Microsoftin Power BI:ta perinteisten alustakohtaisten BI-ratkaisujen sijaan. Tässä artikkelissa tarkastelemme syitä tähän siirtymään ja sen vaikutuksia.

Sarjakuvapiirros niasesta osoittamassa Power BI -raporttia.

BI-RAPORTOINTI OSANA YRITYKSEN ARVONLUONTIA​

Yksi tehokas tapa yrityksen arvonluontiin on BI-raportointi. Tässä artikkelissa tutkimme, kuinka yritys voi hyödyntää tehokasta raportointia osana arvon luontiaan.

AI ja Power BI: Tiedolla johtamisen uudet mahdollisuudet

Tekoälyn (AI) ja business intelligence (BI) työkalujen, kuten Power BI:n, yhdistelmä mullistaa yritysten päätöksentekomahdollisuuksia. Tässä artikkelissa tutkitaan tekoälyn vaikutusta tiedolla johtamiseen sekä osoitetaan, kuinka Power BI jo hyödyntää tekoälyä.

Power BI vs. Tableau: Kumpi sopii yrityksellesi 2024?

Power BI ja Tableau ovat kaksi markkinoiden suosituinta Business Intelligence (BI) -työkalua. Tässä artikkelissa vertaamme Power BI:n ja Tableaun viittä eri ominaisuutta, joiden perusteella saat hyvän kuvan molempien työkalujen parhaista puolista.

Vihreällä taustalla oleva tietokone, jossa on kuvattuna Power BI-raportointi.

KATTAVA OPAS POWER BI -RAPORTOINTIIN: VINKKEJÄ JA PARHAITA KÄYTÄNTÖJÄ

Power BI -raportointi mahdollistaa monimutkaisten datamassojen muuntamisen ymmärrettäväksi, visuaaliseksi ja interaktiiviseksi tiedoksi, mikä auttaa yrityksiä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten voit hyödyntää Power BI:tä raportoinnissa ja mitä parhaita käytäntöjä sinun tulisi noudattaa.

Power BI pienissä- ja keskisuurissa yrityksissä

Power BI:n avulla yritykset voivat helposti analysoida ja visualisoida tietoa ja ymmärtää paremmin toimintaansa, asiakkaitaan sekä markkinatrendejä. Tässä artikkelissa tutkimme, kuinka pienet- ja keskisuuret yritykset voivat konkreettisesti hyödyntää Power BI:tä liiketoimintansa hallinnassa.

JOHDA TEHOKAAMMIN POWER BI:N AVULLA. OTA YHTEYTTÄ JA JUTELLAAN!

Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Contact Form
Scroll to Top