Myynnin raportointi

Case AUTOPESULA

Autopesulaketju Etelä-Suomessa etsi ratkaisua kahden myyntijärjestelmänsä tietojen yhdistämiseen sekä laskennan automatisointiin. Yhteistyömme tuloksena syntyi myynnin läpileikkaava Power BI -raportti, joka on muuttanut tapaa, jolla he näkevät ja analysoivat liiketoimintaansa.

Suosittu autopesulakonsepti seisoi haasteen edessä: heillä oli kaksi eri myyntijärjestelmää, jotka eivät keskustelleet sujuvasti keskenään. Tämän lisäksi manuaalinen laskenta kirjanpitoon kulutti aikaa ja resursseja. He etsivät ratkaisua, joka ei vain yhdistäisi näitä järjestelmiä, vaan myös automatisoisi laskennan prosessin. Power BI -raportointi vastasi tähän tarpeeseen loistavasti.

Yhtenäinen Power BI -raportointi

Power BI -raportoinnin avulla autopesula on saavuttanut automatisoinnin ansiosta merkittävää kustannustehokkuutta toimintaansa. Lisäksi heillä on kattava, ajantasainen näkymä liiketoiminnastaan, jota he voivat tulevaisuudessa ohjata entistä tehokkaammin vertaamalla tulostaan edellisiin vuosiin. Etenkin päivien ja kellonaikojen visualisointi antaa merkittävää tietoa kysynnästä. Tiedon visualisointi ja raportionti on keskitetty yhteen paikkaan, mikä helpottaa päätöksentekoa ja toiminnan analysointia.

Jatkossa yritys voi keskittyä entistä paremmin toimintansa perimmäiseen tavoitteeseen: puhtaisiin autoihin.

Ratkaisuja luomassa muutosta

Rakennamme työkaluja, joiden avulla yritykset voivat itse olla oman työnsä analyytikkoja ilman suurta teknistä osaamista. Myynnin raportointi on nykypäivänä yksi yrityksien tärkeimmistä työkaluista. Rakentamisen lisäksi raportointia on tärkeä pitää yllä ja kehittää jatkuvasti tarpeiden ja muutosten mukaan.

JOHDA TEHOKAAMMIN POWER BI:N AVULLA. OTA YHTEYTTÄ JA JUTELLAAN!

Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Contact Form
Scroll to Top