Power BI:n Tehokäyttö - kurssi

Mestari-analyytikoiksi Ilman Koodausta

Alkaa 1.5.2024

Varmista paikkasi kurssilla
Verkkokurssin ennakkotilaus

Tämä on ennakkoilmoittautuminen, joka ei sido sinua tai organisaatiotasi mihinkään. Ilmoitamme, kun kurssi on saatavilla.

Tervetuloa Power BI -käyttäjäksi! Tämä n. 4h tehokurssi itsenäiseen opiskeluun on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat oppia hyödyntämään valmiita Power BI -raportteja tehokkaasti työssään. Kurssilla keskitymme hands-on tehtävien avulla olennaisiin taitoihin, kuten porautumiseen, ristiinsuodatukseen ja oman työn automatisointiin.

Kurssi tarjoaa tarvittavat työkalut ja tekniikat, joilla henkilöstö voi tehdä datavetoisia päätöksiä luottavaisesti. 

Ilmoittautuminen päättyy 29.2.2024. Paikkoja rajattu määrä!

Toteutus

Koulutus toteutetan verkossa henkilöstön oman aikataulun puitteissa. Kurssi koostuu videoista, hands-on tehtävistä ja upotetuista Power BI-raporteista. Kurssin jälkeen henkilöllä on erittäin hyvät valmiudet toimia oman työnsä analyytikkona, tarkastella raportteja kriittisesti ja ideoida kehitystä.

Hinta

Kurssin hinta on 180€ / henkilö tai yli 10 henkilön tilauksissa 150€ / henkilö. Mikäli kurssi halutaan kustomoida organisaation omille raporteille, niin otathan yhteyttä.

Jatkuvuus

Koulutus varmistaa, että jokainen (niin vanha kuin tulevaisuuden rekry) osaa hydöyntää raportointia omassa työssään. Tähän ei yksittäiset paikalla pidettävät koulutukset pysty. Lisäksi kurssin järjestäjä pystyy seurata henkilöstön kehitystä.

Kouluttajasi

Koulutuskokonaisuudesta vastaa BI-Asiantuntijoiden Amira Achek. Amiralla on kattava kokemus niin Power BI -raportoinnin kehityksestä kuin käyttäjäkoulutuksista.

“Omassa työssäni painotan aina, että erinomaisilla raporteilla ei tee mitään, elleivät ne tule oikeasti käyttöön. Tässä käyttäjien koulutus on avainasemassa. Vain tällöin raportointi muuttuu yritykselle tuottavaksi investoinniksi.”

Vastaan mielelläni kysymyksiin: amira@biasiantuntijat.fi

Oletko valmis tehostamaan työtäsi? Varmista paikkasi kurssilla!
Verkkokurssin ennakkotilaus

Tämä on ennakkoilmoittautuminen, joka ei sido sinua tai organisaatiotasi mihinkään. Ilmoitamme, kun kurssi on saatavilla.

Johda tehokkaammin Power BI:n avulla. ota yhteyttä ja jutellaan!

Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Contact Form